Oreo-(juustokakku)pirtelö / Oreo cheesecake milkshake

Keksipirtelöt ovat tällä hetkellä suuressa nousussa maailmalla. Aikaisemmin täytekeksejä on käytetty paljon esimerkiksi jäätelössä, suklaassa sekä erilaisissa kakuissa.

Jotenkin etukäteen kuvittelin, että vaikka täytekekseistä pidänkin, en pitäisi keksipirtelöstä. Olin niin väärässä!! Olin kuvitellut, että koostumuksesta tulee jotenkin jauhoista ja rakeista, mutta eipä tullutkaan. Tulikin ihanan pehmeää ja täytekeksin makuista. Lisäsin pirtelön joukkoon vielä hieman maustamatonta tuorejuustoa sekaan, niin makuun tuli vielä häivähdys juustokakkua. Jos pidät juustokakuista, niin pidät varmasti tästäkin pirtelöstä! Tuorejuustoa voi sitten lisäillä maun mukaan vaikka enemmänkin. Tätä reseptiä voi muokkailla maun mukaan ja kokeilla sekaan eri makuisia tuorejuustoja, maustettuja jäätelöitä tai vaikka hedelmäsoseita.

Kannattaa rohkeasti kokeilla eri makuja!

Oreo cheesecake milkshake

Oreo-(juustokakku)pirtelö

(1-2 annosta)

Pirtelö

200 g vaniljajäätelöä

100 g maustamatonta tuorejuustoa

50 g Oreo-keksejä

noin 1 dl maitoa

Koristeluun

kermavaahtoa, Oreo-keksejä

Mittaa kaikki pirtelön ainekset tehosekoittimeen, maitoa aluksi 1 desilitran verran. Pyöräytä ainekset hyvin sekaisin, tasaiseksi pirtelöksi. Lisää tarvittaessa maitoa saadaksesi sopivan koostumuksen. Kaada pirtelö joko kahteen pienempään lasiin tai yhteen suureen pirtelölasiin. Koristele kermavaahdolla ja kekseillä.

Vinkki! Oreo-keksien saatavuus on Suomessa ollut aika heikko, mutta ainakin HongKong tavarataloissa niitä on myynnissä (täältä voit katsoa oman alueesi saatavuuden). 

Tämä pirtelö on todella hyvää!!

Kommentoi

 1. Heidi/Mustikkasuu says:

  Näyttää tosi ihanalta!:)
  Olen ihan hiljattain vasta löytänyt nuo Oreo keksit ja noh… Ihastunut ihan totaalisesti!:D

  1. Pullahiiri/Taru says:

   Kannattaa kokeilla! Ne ovat kyllä hyviä. Toisaalta meidän kotimaiset Domino-keksit ajavat kyllä hyvin asiansa. On niissä pieni makuero ja se aina jakaa hieman syöjiä. Meillä syödään molempia hyvällä halulla 🙂 Nyt noita Oreoitakin on alkanut näkymään suomalaisten kauppojen hyllyillä. Kiva niin. Valikoima Oreo-mauissa on Amerikassa hyvin laaja. Itse ihastuin kesäreissulla S´mores Oreoihin, joissa makuina siis keksi, suklaa ja vaahtokarkki!

 2. Saara says:

  Oreoita saa myös Prismoista 6 keksin paketteina. Maksaa 0.99 euroa

 3. Pullahiiri/Taru says:

  Hienoa! Itse olen myös löytänyt noita keksejä kuuden pakkauksissa 1 €/6 kpl. Tuolla Hongkongissa taitaa olla 1.99 €/16 keksiä. Tulee tuolla isommalla paketilla kyllä edullisemmaksi, jos haluaa vaikka muutaman keksin syödä sellaisenaankin. Hyvä vaan jos on saatavilla useammassa paikassa, niin näiden leivonnaisten leipominen helpottuu!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Close
Pullahiiri © Copyright 2020. All rights reserved.
Close