Uuden vuoden herkkuvinkit – Kurkkaa suosikit!

Etsitkö leivontareseptejä ensi viikonlopuksi? Tästä alta löydät minun suosikkiherkut tältä vuodelta! Uuden vuoden aatto on täynnä herkuttelua, ihania ruokia sekä mahtavia jälkiruokia. Keräsin teille tämän vuoden parhaimmat reseptivinkit juhlia varten! 


Kannattaa kurkata nämä herkkureseptit alta!

MustikkajuustokakkuTämä kakku maistuu varmasti juhlapöydässä! Mustikkajuustokakussa on ihana kotimainen metsämustikka tuomassa ulkonäköä ja makua kakkuun. Kaunis kuviointi päästää myös leipurin helpolla, koska tämä kakku ei muuta koristelua vaadi. Tee kakun lisäkkkeeksi vielä mustikasta herkullinen kastike ja nauti! Kakun voit valmistaa hyvissä ajoin ennakkoon, joten mitään ei tarvitse jättää tämän kakun kanssa viime minuuteille. 

Oreo-browniesjuustokakku


Eihän Oreo-herkkuja voi unohtaa uuden vuoden listalta. Tämä resepti on yhdistelmä juustokakkua, brownie-leivonnaista ja Oreo-keksejä. Maistuu aivan varmasti jokaiselle herkuttelijalle. 

Laku-sitruunakakku

Laku-sitruunakakussa maistuu sitruunan ja lakun ihana yhdistelmä. Lakukastike toimii kakussa todella hyvin raikkaan sitruunan kaverina. Näyttävä musta pinta valmistuu lakukastikkeesta.

Mehevä suklaakakkuTämän suklaakakun resepti on jo hieman vanhempi, mutta se on minun suuri suosikkini vuodesta toiseen. Kakku on erittäin suklainen ja mehevä. Lisäksi se on helppo valmistaa joko hyvissä ajoin tai vaikka juhlapäivänä – mikä sitten on itselle paras aika. 

Tämä kakku kannattaa kuitenkin aina ottaa huoneenlämpöön hyvissä ajoin ennen tarjoilua, jotta sen tarjoilulämpötila on optimaalinen. 

Nutellajuustokakku

Tämä Nutellasta leivottu kakku valmistuu täysin ilman liivatetta. Kakku on näyttävä ja maistuu varmasti jokaiselle Nutellan ystävälle! 

Marjajäädyke

Tämä marjajäädyke on yksi blogin tuoreimpia reseptejä. Tämä herkullinen jäädyke on helppo tehdä valmiiksi vaikka hyvissä ajoin ennen juhlia. Se säilyy pakastimessa hyvin suojattuna pitkiäkin aikoja. Tätä jäädykettä voisi kutsua oikein hyvin myös jäätelökakuksi! 

Minttusuklaajuustokakku / No-bake Mint chocolate cheesecakeTätä kakkua on  tullut itse tehtyä useat kerrat tämän vuoden aikana ja yleensä vielä tupla-annoksena. Se kun vaan on niin hyvää. Olen saanut myös teiltä lukijoilta monen monta palautetta tämän kakun herkullisuudesta, kun kakkua on valmistettu niin syntymäpäiville kuin ylioppilasjuhliin. Suosittelen kokeilemaan, jos kokeilu on vielä jäänyt. Herkullisia uuden vuoden juhlia! 
Luvassa on vielä ainakin yksi uusi resepti uuden vuoden juhlintaa varten, joten seuraa blogia vuoden loppuun asti! 

Kommentoi

 1. Nimetön says:

  Olipa aivan ihania kakkuja, meillä on nimittäin keväällä YO-juhlat ja tästä lähtee kyllä muutama kakku kokeiluun 😀
  t.minna

  1. Pullahiiri/Taru says:

   Hyvä kokeilla jo ennakkoon 🙂

 2. Dinner4u2 says:

  Ihania kakkuja!

  1. Pullahiiri/Taru says:

   Kiitos!

 3. Unknown says:

  Laku-sitruunakakku ihastuttaa joka kerta ja oikein sivelee silmiä. Kaunis! Oikein hyvää uutta vuotta 🙂

  1. Pullahiiri/Taru says:

   Oi, kiitos Peggy! Makukin tulee kyllä mieleen, kun tuota kuvaa katsoo 🙂 Varsin onnistunut makupari!

 4. Andalusiana says:

  voi mitä kaunottaria – etenkin tuo laku-sitruunakakku sai huokailemaan <3

  1. Pullahiiri/Taru says:

   Kiitos Ariela!

 5. Helinä says:

  Oijoijoi, kelpaisi kahvin kanssa mikä vaan noista! ?

  1. Pullahiiri/Taru says:

   Ihana juttu, että maistuisi!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Close
Pullahiiri © Copyright 2020. All rights reserved.
Close