Katse viime vuoteen!

Vuosi vaihtui ilotulitteiden paukkuessa ja jäätelökakulla herkutellessa! Nyt uuden vuoden puolella on hyvä katsoa viime vuotta kokonaisuutena.

Tässä välipäivien aikaan pohdin tuota kulunutta vuotta. Mitä kaikkea vuosi toikaan mukanaan. Ehkä eniten muutoksia tapahtui omassa henkilökohtaisessa elämässä. Kävin alkuvuodesta läpi kovan kunto- ja ruokavaliomuutoksen. Tämän myötä sain toteutettua yhden haaveistani juoksemalla toukokuussa elämäni ensimmäisen puolimaratonin ja syksyllä elämäni ensimmäisen täysmaratonin. Nämä vaativat kuitenkin suurta panostusta koko perheeltä. Kotiäitiys yhdistettynä yrittäjyyteen sekä siihen vielä kuntoilutavoitteet vaativat kyllä paljon. Onneksi sain kaiken tehtyä ja vähän enemmänkin. Tavoitteena oli nimittäin puolimaratonin maaliin pääsy, mutta nälkä kasvoi syödessä ja lopputuloksena oli täysmaratoni saman vuoden aikana.


Työrintamalla oli hieman opettelua, koska tämä oli ensimmäinen vuosi yrittäjänä ja sitä myötä paljon uutta tuli koettua. Yrityksen pyörittäminen ensimmäistä kertaa elämässä on uuden opettelua. Onneksi ympärillä ovat olleet hyvät opettajat ja ammattilaiset sekä joukko muita uusia yrittäjiä – Kiitos teille kaikille!

Reseptejä tuli kehiteltyä vuoden aikana paljon. Toivottavasti reseptit tulevat käyttöön myös teidän lukijoiden keittiöissä. Niin tämän blogin kautta kuin myös yhteistyökumppaneiden sivustojen ja tuotteiden kautta. 


Keräsin tähän postaukseen nyt muutamia omia suosikkejani tältä vuodelta. Päätin valita joka kuukaudelta yhden suosikin. Monen kuukauden kohdalla oli vaikeaa tyytyä vain yhteen, mutta tällä mentiin. Kannattaa kurkata tuolta blogiarkistosta oletteko samaa mieltä kanssani.


Tammikuu


http://www.pullahiiri.com/2013/01/arretje-nof-cake.html


Helmikuu


http://www.pullahiiri.com/2013/02/kuorrutetut-minttusuklaamuffinssit.html


Maaliskuu

http://www.pullahiiri.com/2013/03/cookie-dough-fudge-vai.html

Huhtikuu

http://www.pullahiiri.com/2013/04/heinasirkkapiirakka-eli-grasshopper-pie.html

Toukokuu


http://www.pullahiiri.com/2013/05/aitienpaivavinkit-suklainen-hyydykekakku.html


Kesäkuu


http://www.pullahiiri.com/2013/05/aitienpaivavinkit-suklainen-hyydykekakku.html


Heinäkuu


http://www.pullahiiri.com/2013/07/mansikkainen-mascarpone-jaatelokakku.html


Elokuu


http://www.pullahiiri.com/2013/08/riisimurotikkarit-ja-koristepohdintaa.html


Syyskuu


http://www.pullahiiri.com/2013/09/red-velvet-cake-punaista-samettia.html


Lokakuu

http://www.pullahiiri.com/2013/10/suklainen-juustokakku-olut-twistilla.html


Marraskuu


http://www.pullahiiri.com/2013/11/hyydytetty-kinkkuvoileipakakku.html


Joulukuu


http://www.pullahiiri.com/2013/12/joulukalenteri-luukku-17-kinuskipalat.html


Olisi vielä mukava kuulla myös teiltä lukijoilta, onko blogista jäänyt joko mieleen tai jopa ihan omaan leivontaan käyttöön jokin tietty resepti tai vaikkapa vinkki! Jättäkäähän kommenttia, niin näemme kaikki mitkä reseptit ovat niitä parhaimpia! Näin saan myös teiltä samalla ideaa minkä tyylisiä reseptejä tänä vuonna tänne blogiin suunnitellaan 🙂

Kiitokset teille blogin seuraamisesta sekä keskusteluun osallistumisesta! Jatketaan samaan malliin! 

Kommentoi

 1. Unknown says:

  Aivan ihana blogi! Ja itse oon alottanut nyt leivontablogin kun vähän rohkastuin. Ihana ois joku päivä olla yhtä hyvä 🙂 http://www.murustellaan.blogspot.fi Käy kurkkaamassa!

  1. Pullahiiri/Taru says:

   Mukava kuulla uudesta bloggaajasta. Tulen kyllä kurkkaamaan blogiasi! Mukavaa hommaa tämä kyllä on 🙂

 2. Nimetön says:

  Hei. Teeppä näistä kaikista sun resepteistä kirja 🙂 ois kiva ostaa semmone 😀

  1. Pullahiiri/Taru says:

   Kiitos kommentistasi! Osasta resepteistä on kirja jo tehtynäkin -Pullahiiren makeat kakut.

 3. Päivityksiä says:

  Red velvet on kyllä huikea herkku, kiitos kun tutustutit siihen! Onneksi olkoon elämänmuutosten, maratonien ja yrittäjyyden toteutuksesta äitiyden lisäksi!

  1. Pullahiiri/Taru says:

   Kiitos sinullekin ahkerasta kommentoinnista! Mukava on saada keskustelua aikaiseksi teidän lukijoiden kanssa. Kiva kuulla myös, että tuo resepti on osunut kohdilleen!

 4. Tiina/TastyCake says:

  Wau, olet kyllä ollut melkoisen aikaansaava viime vuonna. Ei muuta kuin onnea kuluvalle vuodelle:) itsekin odotan että lapset vähän kasvavat ja sitten olisi taas aikaa tehdä töitä myös oman hyvinvoinnin eteen;) nyt kun tyttöjä on neljä alle 10-vuotiasta ja yksi pulla masussa, niin olen kyllä saanut haaveeni puolimaratonista unohtaa…hetkeksi:( noh, kaikki aikanaan. Nyt keskitytään yritykseen ja kakkuihin, sekä perheeseen<3

 5. Pullahiiri/Taru says:

  Wau Tiina! Sinä se olet kerinnyt sitten viime näkemän! Mahtava suoritus tuokin 🙂 Juoksuaikaa voi ottaa sitten kuin siihen tulee "pullilta" mahdollisuus 😉 Tsemppiä tulevaan!

 6. Kaaponkammari says:

  Hanna toivoo aloittavan leipurin kokkikoulua. Sellaisia vinkkejä, että nyt jos mä ryhdistäytyisin ja alkaisin leipomaan sun ohjeilla. Eihän siihen oo kulunut kun nelkytvuotta. Pojat ois niin onnellisia. Odotan siis sellaisia ohjeita, että mistä kannattais eka leipomus aloittaa 🙂

  1. Pullahiiri/Taru says:

   Hanna, aloita vaikka muffinsseista tai noista viipalepikkuleivistä. Herkkua tulee helposti ja pojat tykkää 🙂

 7. Nimetön says:

  Riisimurotikkarit, voi ihanuus ne on hyviä! 🙂

 8. Pullahiiri/Taru says:

  Tässä juuri muutama päivä sitten noita tikkareita taas mietin. Ovat kyllä niin herkullisia. Pakko tehdä joku päivä niitä lisää 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Close
Pullahiiri © Copyright 2020. All rights reserved.
Close