Uudet leivonta- ja koristelukurssit Helsingissä ja Vaasassa

 

Pullahiiren leivontanurkka-blogista löydät herkkureseptien lisäksi erilaisia leivontaan ja leivonnaisten koristeluun liittyviä kursseja. Nyt uudet elo-syyskuun kurssit on julkaistu Kurssit-välilehdellä. Tarjolla on mm. sokeripitsikurssi, jolla pitsin lisäksi valmistetaan kaunis korkokenkä sokerimassasta, sekä paljon muita kauniisiin pursotuksiin sekä upeisiin koristeisiin liittyviä kursseja. Lisäksi tarjolla on monta kurssia kakkukoristeiden perusteista Cake pops – kakkutikkarit- leivontakurssiin.

Nyt syksylle on tarjolla koristelukurssi myös Vaasassa. Alla on tietoja kurssien sisällöistä, mutta tarkemmat kurssiajankohdat ja – paikat ovat esillä täällä.

HELSINKI; Viikki Tilanhoitajankaari 9:

Kakkukoristeiden perusteet-kurssi

Tällä kurssilla saa paljon vinkkejä ja ideoita kakkujen koristeluun. Kurssi soveltuu vasta-alkajille ja jo hieman enemmän koristelun saloihin tutustuneille. Kurssilta saat vinkit ja neuvot niin kakkujen kuorruttamiseen kaulittavalla massalla kuin syötävien koristeiden valmistamiseen. Tällä kurssilta saat kattavat tiedot sokerimassan käsittelyyn! 

Näyttävä sokeripitsi

Sokeripitsi on kaunis ja elegantti koristelukeino, jolla saa kauniita yksityiskohtia niin kakkujen koristeluun kuin myös yksittäisiin koristeisiin. Kurssilla pääset tutustumaan sokeripitsin valmistamiseen sekä kokeilemaan pitsimuotteja ja värityksiä syötävässä sokeripitsissä. Syötävä sokeripitsi taipuu lähes muotoon kuin muotoon, joten koristelumahdollisuudet sokeripitsillä ovat lähes rajattomat! 

Upeat sokerimassaruusut 

Sokerimassaruusuilla koristelet niin yksinkertaisen syntymäpäiväkakun kuin vaativammankin täytekakun. Ruusun valmistuksessa on hyvä hallita terälehtien ohennustekniikka sekä oikeanlainen asettelu. Noihin tekniikoihin saat opit tällä sokerimassaruusut-kurssilla. Jos olet koskaan miettinyt, kuinka astella terälehdet kauniisti tai kuinka ohentaa sokerimassaruusun terälehdet paperin ohuiksi, niin tämä kurssi on sinulle. Kurssin tiedoilla harjaannutat itsestäsi ruusumestarin!  

Kauniit kermapursotukset

Koristeiden ohella kakkujen kaunis ulkomuoto vaatii myös kaunista pursotusjälkeä. Tällä kurssilla pääset koristelemaan itse leipomasi täytekakun kauniilla ja monimuotoisilla kermapursotuksilla. Pursotuksia voi värjäillä ja yhdistellä monella eri tapaa. Nuo tavat opit tällä kurssilla! Kauniita pursotuksia voit hyödyntää myös muihin leivonnaisiin kuten kuorrutettuhin muffinsseihin sekä voileipäkakkuihin.


Cake decorating basics in english

This course is in two languages – finnish and english. Now you can learn cake decoration in english, in Finland. You are very wellcome to study different kind of cake decorating techniques. You will get the secrets of smooth fondant icing and of course lots of other important hints how to create your own cakes after the course. We will use sugar paste and food colors. Registration and information: [email protected]


Makeat Cake/Cookie pops – kakkutikkarit (aikuinen-lapsikurssi)

Myös perheen
pienimmät on muistettu Pullahiiren kurssivalikoimassa. Tällä hetkellä valikoimassa on kurssi
yhdessä aikuisen kanssa leipoville lapsille. Kurssin aiheena on cake/cookie
pop-keksitikkarit. Aikaisemmin järjestetyillä kursseilla on ollut hyvin iloisia ja innokkaita lapsia valmistamassa herkullisia
leivostikkareita. Mikä onkaan parempaa kuin koristella lopuksi itse
tehdyt tikkarit värikkäillä kuorrutteilla ja koristeilla. Tältä
kurssilta saa kotiin viemisiksi niin tikkarit, kurssireseptit kuin myös
monta vinkkiä ja ideaa tulevia leivontahetkiä varten!

VAASA; Marttala, Raastuvankatu 3

Kakkukoristeiden ja sokerimassaruusujen perusteet 

Tällä
kurssilla saa paljon vinkkejä ja ideoita kakkujen koristeluun. Peruskurssin sisältöön on yhdistetty myös sokerimassaruusujen valmistus. Kurssi
soveltuu vasta-alkajille sekä jo hieman enemmän koristelun saloihin
tutustuneille. Kurssilta saat vinkit ja neuvot niin kakkujen
kuorruttamiseen kaulittavalla massalla kuin syötävien koristeiden
valmistamiseen. Tällä kurssilta saat todella kattavat tiedot sokerimassan
käsittelyyn!Aikaisempia  kurssipäivityksiä voit käydä lukemassa täältä. Kurssikuvia voi käydä katselemassa facebook-sivuilla täälläsekä täällä.Lisätietoja kursseista löydät Kurssit-välilehdeltä tai sähköpostitse: [email protected]Ilmoittautumiset tulee tehdä myös sähköpostitse osoitteeseen [email protected]


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Close
Pullahiiri © Copyright 2020. All rights reserved.
Close