Pienen työmiehen työkalukakku


Tämä kakku lähti tarjolle pienen syntymäpäiväsankarin sekä myös hänen isänsä yhteisille syntymäpäiville. Yhteinen touhuaminen rakennustöissä haluttiin kakkuun näkyville.Kakku mitoitettiin 20 henkilölle. Täytteenä mansikkamousse, kuorrutteena sokerimassa, jonka alla sokerikreemi. Koko kakku koristeineen on täysin syötävää. Koristeet on tehty sokerimassasta.


Tässä alla vielä muutama yksityiskohta kakusta. Jos haluat itse oppia syötävien sokerimassakoristeiden valmistusta, niin Pullahiiren koristelukursseilta voi hakea oppia sokerimassan käsittelyyn. Perusteisiin saat oppia jo parin viikon päästä Helsingissä sekä kolmen viikon päästä Vaasassa olevilla kursseilla. Kurssilla saat neuvot niin kakkujen tasaiseen kuorruttamiseen kuin myös sokerimassan käytöön koristeissa! Lisätietoja kursseista löydät täältä! Ilmoittaudu mukaan!


Kommentoi

 1. henna says:

  Ihana!!!

  1. Pullahiiri/Taru says:

   Kiitos Henna!

 2. Marenkia, marenkia! says:

  Upea kakku, tämä olisi varasti monen pojan mieleen! 🙂 Oletko muuten pitämässä jossain vaiheessa koristelukursseja, joihin aikuinen ja lapsi voi osallistua yhdessä? Muistelisin nähneeni, että olet sellaisia joskus pitänyt.. 🙂

  1. Pullahiiri/Taru says:

   Tällä hetkellä valikoimissa on aikuinen-lapsi cake pops – kakkutikkarit kurssi, mutta varmasti myös koristelukurssi on tässä syksyllä tulossa aikuinen-lapsi yhdistelmälle 🙂 Tuollaisia on muutaman kerran ollut eli ihan oiken muistat. Ilmoittelen loka-marraskuun kursseista täällä blogissa varmasti tuossa syyskuun alkupuolella.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Close
Pullahiiri © Copyright 2020. All rights reserved.
Close