Viime hetken vinkit isänpäivän leivontaan

Huomenna vietetään isänpäivää. Niinpä päätin listata tähän alle muutamat helpot viime hetken reseptivinkit nopeaan ja helppoon isänpäiväleivotaan. Ehkäpä näistä löytyy resepti-ideat teidänkin perheen isänpäivän kahvipöytään tai vaikka isänpäiväpakettiin sujautettavaksi. Klikkaamalla kuvaa pääset suoraan resepteihin! 

MOKKAPALAKAKKU

Viime vuonna suunnittelin isänpäiväksi mokkapalakakun, joka on ollut todella suosittu resepti koko vuoden ajan. Tämä kakku maistuu niin isälle kuin lapsillekin.

SYNTISEN HYVÄT SUKLAAMUFFINSSIT

Nämä syntisen hyvät suklaamuffinssit vievät kielen mennessään. Lisäksi nämä ovat helppoja leipoa lähes joka keittiöstä löytyvistä ruoka-aineista. Leipominen on niin helppoa, että koululaiset saavat leivottua nämä itsenäisesti ja pienemmät lapsetkin pärjäävät pienellä aikuisen avulla. 

YHDEN KULHON MARJAPIIRAKKA

Yhden kulhon marjapiirakkaa olen varioinut moneen eri makuun. Kurkkaa tämä ohje ja leivo pienellä tiskillä maistuva marjapiirakka isälle. Marjat voit vaihtaa vaikka omeniin, jos niitä löytyy valmiiksi kotoa. Suosittelen kokeilemaan tätä piirakkaa, varsinkin jos syömässä on isompi perhe tai muuten suurempi henkilömäärä. 

Vaikka tämä resepti on tehty tuoreista marjoista, voi piirakan valmistaa näin syys- ja talviaikaan oikein hyvin myös pakastemarjoista. Levitä piirakan päälle jäiset marjat ja paista piirakka uunissa. 

NOPEA MANSIKKAKAKKU ILMAN LIIVATETTA

Tähän herkulliseen ja nopeasti valmistuvaan mansikkakakkuun ei tarvita liivatteita, joten tämänkin kakun valmistaminen on todella helppoa. Minä tein tämän juhannukseksi, mutta tämä kakku maistuu varmasti myös näin isänpäivän aikoihin. 

MAKEAN MANTELISET MARMELADIPIKKULEIVÄT

Nämä pikkuleivät sujautat mukavasti vaikka lahjapakettiin ja saat yllätää isän ihanilla ja itse tehdyillä makeilla herkuilla isänpäivänä. 

NOPEAT TEELEIVÄT

Nopeasti valmistuvilla teeleivillä yllätät isän mukavasti heti aamusta. Nämä tuoreet ja herkulliset leivät tuovat ihanaa tuoksua kotiin. Tuore ja itse tehty leipä kruunaa aamiaispöydän myös maullaan! 

SUKLAAKAKKU

Ja tähän ihan postauksen alussa nähtyyn suklaakakkuun löytyy resepti täältä

*****

Lisää helppoja ja vaikka lasten kanssa mukavasti yhdessä leivottavia reseptejä löydät täältä

Jos kaipaat vielä vinkit täydelliseen täytekakkuun, niin kurkkaa kolmiosainen sarja täältä

Herkullista isänpäivää teidän kaikkien lukijoiden koteihin! 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Close
Pullahiiri © Copyright 2020. All rights reserved.
Close