4th of July picnic Helsingissä

Vietimme perjantaina 4th of July-päivää Helsingissä picnicillä. Oli mukava viettää päivää yhdessä monen amerikkalaisen seurassa, Helsingin Suomi-Amerikkayhdistyksen järjestämällä picnicillä. Tilaisuus oli hyvin vapaamuotoinen ja varmasti noin reilut 80 ihmistä oli mukana tuolla picnicillä. Mukana oli niin kokeneita Amerikan matkaajia, amerikan kansalaisia sekä kovasti Amerikan matkasta haaveilevia ihmisiä. Kaikki sulassa sovussa omia kokemuksiaan jakean niin Amerikasta kuin myös Suomesta. Saimme taas tutustua moneen uuteen ihmiseen!

Itse
pakkasin meille mukaan limpparia ja mehua Amerikka-teemalla
koristeltuihin lasipulloihin sekä syötäväksi täytettyjä patonkeja,
kurkkua, vesimelonia, vaahtokarkkeja ja herkullisia chocolate chip cookies-keksejä. Tietysti servetit, viltit yms. värikoodin mukaisesti.

Alla kuvissa S´mores-herkut valmistumassa sekä ihan vaan paahdetut vaahtokarkit – niin herkullista! Nuo varrastikut toimivat hyvinä grillitikkuina noin pienimuotoisessa grillaamisessa.


Ohjelmassa oli musiikkia ja mukavaa yhdessäoloa. Lapsille oli tarjolla Amerikka-henkistä askartelua, saippuakuplia ja kivoja pelejä.  

Yritimme myös pukeutua värikoodin mukaisesti 🙂 Onneksi sää suosi ja ilta meni mukavasti yhdessä aikaa viettäen!


Kommentoi

 1. Nimetön says:

  Outoa et Suomessa juhlitaan amerikkalistan itsenäisyyspäivää.. Eivät he sen parempia ihmisiä ole. Röyhkeämpiä jopa, sanoisin. Euroopassa ei paljon arvosteta.

 2. Nimetön says:

  Mielestäni myös aivan turhanpäivästä.. eikö muuta keksitä.

  1. Pullahiiri/Taru says:

   Vietimme päivää yhdessä amerikan kansalaisten kanssa – mukavissa merkeissä – joten heillä oli juhlapäivä! Seuraavaksi blogi siirtyy kesäherkkujen pariin. Luvassa on varmasti ehtaa suomalaista herkkua – mökin pihasta kerättyjä mustikoita 🙂

 3. PuuVilla says:

  Meillä on tiedossa baby juhlat siskosten kesken, ja amerikasta taitaa olla kotoisin. Mutta mitä ihaninta huomioida vauvan saanutta ruhtinaallisesti.
  Kommentoimaan aloin ihastuksesta tuohon nutturaan. Mahtavat eloisat hiukset tyttärellä!!! Hienot!

  1. Pullahiiri/Taru says:

   Ihan totta! Vauvajuhlat ovat ihania juhlia järjestää ystäville tai sisaruksille. Amerikastahan tuokin on tänne rantautunut, mutta ei yhtään huonompi juhlimisen aihe. Vielä vähän hemmottelua tulevalle äidille! Tytär tosiaan tykkää itse laittaa hiuksiaan. Ikää ei vielä kovasti ole, mutta nuttura taipuu hienosti omin avuin (pienillä apuvälineillä) 🙂 Pitääkin kertoa hänelle positiiviset kommenttisi – kiitos!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Close
Pullahiiri © Copyright 2020. All rights reserved.
Close