Joulukalenteri – Luukku 5: Itsenäisyyspäivän herkkuvinkit

Huomenna vietämme Suomen suurta juhlaa, kun Suomi täyttää 100 vuotta. Tuo on hyvin historiallinen ja hieno päivä. Sitä on juhlistettu jo pitkin vuotta, mutta huominen on huipennus tälle juhlavuodelle. Myös muissa maissa on huomioitu Suomen upea juhlavuosi. Virossa sitä on juhlittu jo koko vuoden ajan nostaen esiin suomalaisia asioita ja esiintyjiä. Niagaran putoukset valaistaan suomen väreihin ja muuallakin maailmassa Suomen juhlapäivä huomioidaan upeasti valoin ja näyttelyin. 

Koska tuo päivä on hyvin juhlallinen, päätin kerätä tähän päivitykseen Suomen juhlapäivän aattoon aikaisemmin blogissani olleita itsenäisyyspäivän juhlaideoita. Täällä blogissa on ollut kakkuja, leivonnaisia ja jälkiruokia, joissa on näkynyt nämä Suomen lipun upeat värit sininen ja valkoinen. 

Katso tästä alta vielä viime hetken vinkit resepteihin ja nappaan mukaan omaan juhlaasi sopiva resepti. Jos juhlien reseptit on jo mietitty valmiiksi, niin nappaa mukaasi vaikka koristeluidea huomisen kakkuun. Alta näet, että voit koristella kakut ja leivonnaiset aika monilla eri tavoin myös sinisen ja valkoisen väriyhdistelmällä. 

Kurkkaa alta vuosien saatossa kertyneet Itsenäisyyspäiväleivonnaisten ideat! Kuvaa tai tekstiä klikkaamalla pääset suoraan reseptiin!

Itsenäisyyspäivän leivonnaiset


2017 Itsenäisyyspäivän mustikka-vaniljakakku

2016 Itsenäisyyspäivän leivos

2015 Mustikkatäytekakku

2014 Mustikka-valkosuklaahyydykekakku

2013 Sinivalkoinen maitovanukas eli pannacotta

2012 Itsenäisyyspäivän konvehdit

2011 Mustikka-valkosuklaapallot

Oikein herkullista itsenäisyyspäivää 6.12.2017! 

Kommentoi

  1. Reetu says:

    Ihanan näköisiä kaikki. Meillä lähtee testiin tuo mustikka-valkosuklaahyydykekakku, vaikuttaa niin hyvältä! 🙂

    1. Pullahiiri/Taru says:

      Kiitos Reetu! Ihana, jos testaat!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Close
Pullahiiri © Copyright 2020. All rights reserved.
Close