Joulukalenteri – Luukku 20: Kuusi vinkkiä syötäviin lahjoihin

Jos nyt vielä mietit millä lahjalla yllättäisit ystävän, perheenjäsenen tai vaikka lasten opettajan näin jouluna, niin keräsin tähän kalenteri luukkuun vinkkejä blogista löytyvistä syötävistä lahjoista

Syötävät lahjat ovat mukavia lahjoja saajille, koska ne eivät jää pölyttymään hyllyille. Niillä voi herkutella heti joulun pyhinä ja rentoutua herkkujen keskellä. Osa syötävistä lahjoista on jauhosekoituksia, joita voi käyttää leivontaan. Jauhosekoitusten idea on siinä, että niillä on helppo leipoa herkut juuri silloin kuin lahjansaaja niin haluaa. 

Kurkkaa löytyisikö tästä alta sinun lahjapaketteihin sopivia täytteitä!

Perinteisillä lusikkaleivillä voi täyttää lasisen säilytyspurkin
ja antaa herkut lahjaksi. 

Keksiainekset kauniisti purkissa

Suklaakeksit

Erilaiset jauhosekoitukset ovat kivoja lahjoja, koska purkin sisältö kaadetaan kulhoon ja siihen lisätään rasva ja kananmunat. Sekoitetaan tasaiseksi ja pyöritellään kekseiksi. Paistetaan ja keksit ovat valmiit herkuteltaviksi juuri silloin, kun lahjansaaja niillä haluaa herkutella! Lisää erilaisia jauhosekoituksia löydät täältä. 

Rocky Road-suklaa

Rocky Road-suklaa on mitä herkullisin syötävä lahja. Minä itse ainakin hyppisin iloisena, jos minut tällä herkulla yllätettäisiin. Lisää makeisreseptejä kovista karamelleista pehmeisiin vaahtokarkkeihin löydät täältä. 

Paahdetut pähkinät

Paahdetut pähkinät maistuvat monelle, joka ei karkeilla herkuttele. Pähkinöitä voi vielä maustaa monella tapaa, joten useita makuvariaatioita voi tehdä helposti! 

Jouluinen piparkakun makuinen maustekakku

Maustekakku on herkullinen vieminen juhlapaikkaan tai vaikka naapuriin joulumuistamiseksi. Tällä kakulla voi herkutella joulupäivän kahvipöydässä tai jouluaaton jälkiruokana. Lisää erilaisia maustekakkuja ja kahvikakkuja löydät täältä

Joulun itsetehty glögijuoma

Myös herkullisen maustetun glögin voi pullottaa joululahjaksi. Se tulee varmasti käytettyä joulun aikana, eikä jää roikkumaan kaapin perälle seuraavaa joulua odottelemaan. Lisää erilaisia juomia ja juomareseptejä löydät täältä

Jos kaipaat syötäviin joululahjoihin vielä lisää ideoita, niin kurkkaa täältä lisää reseptejä. Lisäksi löydät täältä printattavia etikettejä joululahjapurkkeihin. 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Close
Pullahiiri © Copyright 2020. All rights reserved.
Close