Nopea lounas – tortillapizzat

Näin kesäaikaan moni vanhempi miettii koululaisten lounaita ja välipaloja. Tämä nopeasti ja helposti valmistuva tortillapizza on koululaisten helppo tehdä vaikka itse. Samalla oppii vähitellen valmistamaan ruokaa ja pitämään huolta itsestään. Meillä nämä pitsat häviävät nopeasti lautasilta. Lisäksi tämän saa muokattua helposti omaan makuun sopivaksi. Täytteinä voi käyttää erilaisia lihoja, kasviksia, juustoja, mereneläviä tai vaikka hedelmän paloja. 

Voin sanoa, että varmasti maistuu nuorisolle. Voihan sitä toki tehdä vaikka viikonlopun helpottamiseksi tortillapizzabuffetin ja pääsee ruoanlaitossa astetta helpommalla 🙂 Varaa vaan tarpeeksi erilaisia täytteitä ja tortilla pohjia. 
Tortillapizza


1 iso tortilla

noin 4 rkl valmista yrttimaustettua tomaattikastiketta

juustoraastetta (esimerkiksi mozzarellaa)

kinkkua

meetvurstia/pepperonia

Laita tortilla leivinpaperin päälle. Levitä tomaattikastiketta tortillalle. Ripottele haluamasi määrä juustoraastetta kastikkeen päälle. Pilko käyttämäsi kinkut ja meetvurstit sopivan kokosiksi ja ripottele juuston päälle. Paista 225 asteessa noin 5-10 minuuttia. Riittää, että tortilla lämpenee ja juusto sulaa päälle.

Leikkaa sopiviksi paloiksi ja herkuttele ihanalla pizzalla!

Vinkki! Täytteethän tähän voi valita ihan oman maun mukaan. Meillä pikalounaan syöjät valitsivat nämä täytteet. 

Nämähän voi myös valmistaa vaikka grillissä kesän lämpiminä päivinä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Close
Pullahiiri © Copyright 2020. All rights reserved.
Close