Joulukalenteri 2019 Pullahiiren leivontanurkassa

Joulukalenteri 2019 

Nyt on tullut se aika, kun pikku hiljaa saan alkaa raottamaan teille tulevan joulukalenterin luukkuja. Instagramissa olenkin jo muutamia paljastuksia tehnyt, joten ajattelin tehdä kuvapaljastukset nyt myös täällä blogin puolella. 

Voin kertoa, että olen itse todella innoissani tulevasta joulukalenterista. Kalenterin luukuista löytyy suuri määrä uusia herkullisia reseptejä. Osa luukuista on vanhoja ja hieman tuunattuja reseptejä, mutta hyviksi havaittuja. Osa resepteistä sopii erinomaisesti lahjaksi annettavaksi, osa taas on ajateltu enemmän omaan pikkujoulu- tai joulujuhlapöytään esimerkiksi jälkiruoaksi. 

Yritän saada yhteen luukkuun mahtumaan myös tarinaa tämän vuoden joulumarkkinareissustani. Tämä on jo vuotuinen perinne. Käyn aistimassa ystäväni kanssa joulutunnelmaa joulumarkkinareissulla. Huomenna Instagramissa @pullahiirenleivontanurkka selviää tämän vuoden joulumarkkinakohde. Ota tili seurantaan ja tule kurkkaamaan tarinoiden puolelta miltä joulunodotus näyttää ulkomailla. 

Toivottavasti saat paljon iloa ja inspiraatiota tämän joulun Pullahiiren leivontanurkan blogijoulukalenterista. Tämä on jo ainakin yhdeksäs kerta, kun luukut avautuvat blogissani! Olet todella tervetullut nauttimaan ja tunnelmoimaan joulua kanssani! 

Jos leivot ja kokeilet reseptejä, niin käytä Instagramissa silloin #pullahiirenleivontanurkka ja @pullahiirenleivontanurkka, niin minäkin löydän leivonnaisesi ja saan jaettua niitä välillä myös muille blogini lukijoille ja somekanavien seuraajille!

Nautitaan joulutunnelmasta yhdessä! Kommentoi

 1. Nimetön says:

  Jee, innolla odotan! 🙂 Tulospa sulta taas uus kirja, tykkään selailla ihania reseptejä! 😀

  1. Pullahiiri/Taru says:

   Oi, kiitokset kommentistasi! Ihana lukea, että kirja olisi odotettu <3

 2. Nanna says:

  Mullakin on ystävän kanssa ollut tarkoitus aloittaa tuo joulumarkkinaperinne. Koskaan ei olla vielä ehditty…

  Ihanaa, taas Pullahiiren joulukalenteri, sä oot tehnyt sitäkin jo suurin piirtein yhtä kauan kuin mä oon aikonut. Mutta nyt lähti!

  1. Pullahiiri/Taru says:

   Oi, onko sulla tänä vuonna joulukalenteri blogissa? Minäpä riennän heti katsomaan. Olen ollut reissussa nämä joulukuun päivät ja kohta mennään taas. Suosittelen joulumarkkinoita. Minulla on ihana ystävä, joka jaksaa kierrellä kanssani markkinoita ja kahviloita. Aika monta leivonnaista meni tänä vuonna Vilnassa… Instan puolelta löytyy jo ennakkoon kuvia ja tunnelmia!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Close
Pullahiiri © Copyright 2020. All rights reserved.
Close