Joulun leivontalahjakortit ja ensi vuoden leivontakurssit

Nyt vihdoin on varmistunut ensi vuoden kevätkauden koristelu- ja leivontakurssien aiheet ja aikataulut. Ensi vuoden alkupuolen kurssit on nyt julkaistu täällä. Tässä alta löydät tietoa kurssien sisällöistä, mutta tarkemmat tiedot kursseista löydät täältä

Ilmoittaudu kursseille sähköpostilla osoitteeseen [email protected]. Ilmoita viestissä mille kurssille/kursseille haluat mukaan ja laita samaan yhteyteen myös yhteystietosi.

Voit myös ostaa lahjaksi kurssilahjakortteja, joilla voit yllättää leivontaa harrastavat läheisesi. Kurssilahjakortit voi ostaa tietylle arvolle, tai voit varata valmiiksi osallistumispaikan tietyltä kurssilta. Jos kiinnostuit kurssilahjakortista, niin tilaa lahjakortti sähköpostilla tai kysele lisätietoja. Laita viestisti osoitteeseen [email protected]. Tämän joulun lahjakortit voit tilata 23.12.2019 asti, jotta ne kerkeävät aatoksi kirjekuoreen. Lahjakortti lähetetään sähköpostilla ja se on tulostettava pdf-tiedosto. Toki lahjakortin voi myös lähettää sähköpostilla lahjansaajalle, jos et itse pääse lahjaa viemään. Jokaisessa lahjakortissa on yksilöllinen koodi, joka ilmoitetaan varauksen yhteydessä.

Tässä vuoden 2020 alkuvuoden kurssit! 

Lauantaina 1.2.2020 aloitetaan perinteisesti Kakkukoristeiden perusteet-kurssilla, joka on tarkoitettu aloitteleville tai hieman jo sokerimassaan tutustuneille kurssilaisille. Toki tällä kurssilla on ollut myös kondiittoreitakin mukana ja tavoite on, että jokainen saisi kurssilta uusia vinkkejä ja tekniikoita, olkoon aloittelija tai jo hieman enemmän koristeita tehnyt. Kurssilla käydään läpi täytekakun tasainen kuorruttaminen sokerimassalla sekä valmistetaan sokerimassakoristeita erilaisia muotteja ja välineitä apuna käyttäen. Tutustutaan myös elintarvikevärien käyttöön ja koristeiden viimeistelyyn erilaisilla tomuväreillä ja kimalteilla. 

Kakkukoristeiden perusteiden jälkeen siirrytään todella suosittuun Kauniit kermapursotukset-kurssiin. Onko sinulle röyhelöpursotus tai korispunoksen valmistaminen pursottaen ennestään tuttua? Tällä kurssilla pääset kokeilemaan erilaisia pursotusteriä ja -välineitä sekä pääset testaamaan erilaisia pursotustekniikoita alustoille ja oikeaan kakkuun. Tällä kurssilla on myös mahdollisuus kokeilla sokerikreemistä pursotettujen kukkien valmistamista kukkanaulalla ja ruusutyllalla. Tälle kurssille voit osallistua, vaikka pursottaminen olisi sinulle aivan uusi juttu! 

Sunnuntaina 2.2.2020 leivotaan ihanat kuppikakut Kauniit kuppikakut-kurssilla. Aamupäivällä aloitetaan aikuinen-lapsikurssilla, jossa lapset ja aikuiset pääsevät yhdessä leipomaan, kuorruttamaan ja koristelemaan kuppikakkuja. Valmiit kuppikakut saatte mukaan leivoslaatikossa. Kuppikakut voi täyttää valitsemillanne täytteillä ja muutenkin viimeistellä yksilöllisesti. Tällä kurssilla saatte viettää aikaa yhdessä mukavan tekemisen parissa sekä tietysti helpot reseptit mukaanne, jotta voitte jatkaa leipomista myös kurssin jälkeen. 

Iltapäivälle leivotaan aikuisten kanssa herkulliset kuppikakut Koristeelliset kuppikakut-kurssilla. Jokainen pääsee valmistamaan valitsemansa kuorrutteen kuppikakuilleen. Kuppikakut voi täyttää esimerkiksi hilloilla, suklaa ganachella tai vaikka Nutellalla. Viimeistelyssä harjoitellaan kuppikakkujen pursottamista sekä tietysti viimesen silauksen antaa kurssin aikana itse valmistetut sokerimassakoristeet. Kurssilta jokainen saa mukaan kuusi itse leipomaansa ja koristelemaansa kuppikakkua. 

Maaliskuussa valmistetaan 14.3.2020 syötäviä herkkuja Syötävät lahjat-makeiskurssilla. Tämä todella suosittu kurssi on yleensä järjestetty vain marras-joulukuussa, mutta tällä kertaa järjestän sen myös kevätkaudella. Kurssilla valmistetaan vaahtokarkkeja, kovia karamelleja, suklaaherkkuja sekä tikkareita. Tälläkin kurssilla voit päästä harjoittelemaan pursotustaitojasi esimerkiksi vaahtokarkkimassan kanssa. Kurssilla valmistettuja herkkuja voit valmistaa kurssin jälkeen myös kurssihintaan kuuluvilla resepteillä lahjaksi tai omalle perheelle ja läheisille. Kurssin aikana valmistetuista makeisista saa jokainen koota oman makeisrasiansa. 

Ilmoittaudu kursseille mukaan ja kerro kursseista kaverillekin!

Ilmoittaudu osoitteeseen [email protected]. Ilmoita nimesi ja yhteystietosi sekä tietysti kurssit joille haluat osallistua. Kurssit ovat olleet monesti loppuunmyytyjä, joten ole nopea ja ilmoittaudu heti kursseille! Jos sinulla on kysyttävää, niin voit myös soittaa minulle numeroon 040-1242042 (vain puhelut). Kerron mielelläni lisää kursseista ja lahjakorteista! 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Close
Pullahiiri © Copyright 2020. All rights reserved.
Close