Nopeat, näyttävät ja helpot reseptit juhannusjuhliin

Jos sinulta puuttuu vielä tämän viikonlopun ja juhannuksen juhlapöydästä leivonnaiset, niin tässä alla on viime hetken vinkit. Näillä resepteillä voit yllättää juhannusvieraat erittäin nopeasti, mutta kuitenkin hyvin näyttävästi!

1. Suklaajuustokakku valkosuklaasta tai maitosuklaasta

Nämä kakut valmistuvat hyvin nopeasti, jopa puolessa tunnissa alusta loppuun. Makuvaihtoehtoinvalkosuklaa ja maitosuklaaversiot.

2.  Yhden kulhon marjapiirakka

Yhden kulhon marjapiirakkavalmistuu helposti, ainekset vain sekoittamalla. Samalla reseptillä voit tehdä monenlaisia makuversioita. Löydät reseptilinkistä muutamia makuvaihtoehtoja. 

3. Suolaiset kinkkumuffinssit

Nämä ruokaisat muffinssit sopivat juhannuksen brunssille tai vaikka iltapalaksi. Samalla reseptillä voi vaihtaa kinkun tilalle myös kasviksia. 

4. Suklaakuppikakut herkullisella suklaakuorrutteella

Suklaiset kuppikakut koristelet muutamalla nonparellikoristeella hyvin näyttäviksi. Helposti hyvää ja kaunista! 

5. Mehevä suklaakakku mansikoilla

Vaikka ulkonäöstä ei uskoisikaan, niin tämä suklaakakku valmistuu erittäin nopeasti. Pohjan ainekset vain sekoitetaan keskenään ja paistetaan uunissa. Kuorrute ja täyte valmistuu supernopeasti vatkaamalla. Kakku on valmis tarjottavaksi heti täyttämisen ja kuorruttamisen jälkeen! Tämä on yksi oma suosikkini blogin suklaaleivonnaisista! 

Lisää nopeita ja herkullisia reseptejä löydät täältä


Nautinnollista juhannusta! 

Kommentoi

 1. Nimetön says:

  Hei,
  Mehevä suklaakakku ohjeen kuorrutteessa sanotaan, että "Lisää lopuksi kerma". Tarkoitetaanko tällä vatkattua kermaa? Näyttäisi ainakin siltä, että kerma on vatkattu kuorrutteeseen.
  Tätä kakkua täytyy tehdä ja myös oreo-kakkua testata. Kiitos kivasta blogista, hyvistä ohjeista sekä hienoista kuvista 🙂

  1. Pullahiiri/Taru says:

   Hei, En ole jostain syystä kommenttiasi nähnyt. Kerma kaadetaan purkista ihan sellaisenaan. Kuorrute vatkataan lopuksi toki tasaiseksi, mutta kermaa ei tarvitse sellaisenaan vaahdottaa laisinkaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Close
Pullahiiri © Copyright 2020. All rights reserved.
Close