Blogin 11 herkullista pääsiäisreseptiä

Pääsiäisen 10 herkullista reseptiä

Blogin 11 herkullista pääsiäisreseptiä on nyt kerätty tähän postaukseen! Pöyhin hieman blogin arkistoja ja etsin sieltä suosituimpia pääsiäisreseptejä monien vuosien ajalta. Näin ollen saat katsottua tästä laajan valikoiman erilaisia pääsiäispöytään sopivia herkkuja.

Pääsiäisen makumaailmassa nousee hyvin esille erilaiset rahkasta valmistetut jälkiruoat ja leivonnaiset. Niitä raikastetaan sitrushedelmillä tai muilla hedelmillä. Hedelmät antavat leivonnaisille ja jälkiruoille kaunista väriä sekä herkullista makua. Toki myös suklaa erilaisissa muodoissa kuuluu pääsiäiseen, joten listalta löytyy myös muutama suklainen resepti.

Huomioin reseptilistauksessa, että kaikilla ei ole pääsiäisenä useita syöjiä ruokapöydässä, joten reseptien joukkoon on nostettu myös yhdelle henkilölle tehtävä sekä nopeasti valmistuva herkullinen jälkiruoka tai oikeastaan kahvipöydän herkku. Se sopii mainiosti pääsiäisen aikaan ja on niin helppo valmistaa, että myös nuoriso pystyy tekemään tuon leivonnaisen vaikka ihan itsenäisesti.

Olisiko näissä alla olevissa resepteissä sopivia herkkuja sinun pääsiäispöytääsi?

Löydät resepteihin klikkaamalla reseptin alleviivattua otsikkoa kuvien alta!


Pääsiäisen persikkapiirakka

Pääsiäisen mehevä persikkapiirakka

Tässä piirakassa maistuu rahka ja herkulliset persikat. Pohjana toimii hieman kakkumainen, sekoitettava taikina. Katso tämä resepti ja leivo herkullinen persikkapiirakka pääsiäispöytään!


Mämmikakku pääsiäiseksi

Pääsiäisen herkullinen mämmihyydykekakku

Tässä kakussa on herkullinen vaniljavanukkaasta valmistettu täyte, jonka sisällä kulkee täydellisesti pääsiäiseen sopivat mämmiraidat. Tämän kakun sisällä mämmin herkuttelee moni sellainen henkilö, joka ei mämmistä sellaisenaan oikein pidä. Kurkkaa resepti täältä.


Pääsiäisen herkullinen passionmoussepiirakka

Passionmoussepiirakka

Tämä passionmoussepiirakka on valmistettu muropohjasta ja täyteläisestä passionmoussesta. Se koristellaan tuoreilla hedelmillä ja marjoilla, mutta mikään ei estä tekemästä siihen esimerkiksi tuoreista hedelmistä tehtyä kiillettä päälle.


Lime posset easter recipe

Pääsiäisen raikas limevanukas eli lime posset

Nämä vanukkaat valmistuvat hyvin vaivattomasti vain muutamasta raaka-aineesta ja ne voi koristella herkullisen silkkisellä marengilla. Marengin voi halutessaan paahtaa joko uunissa grillivastuksen alla tai kaasupottimella. Näin saat näyttävät, mutta helposti valmistuvat jälkiruoat juhlapöytään!


Hedelmäinen sinkkukakku

Yhden hengen sinkkukakku pääsiäispöytään

Tämä herkullinen sinkkukakku valmistuu muutamassa minuutissa ja se on juuri sopiva annos yhden henkilön herkuksi. Toki näitä voi tehdä vaikka useampiakin ja herkutella vaikka koko perheen voimin. Yksi annos on juuri sopiva yhden henkilön talouteen. Kurkkaa resepti täältä!


Mangopiirakka filopohjalla

Mangorahkapiirakka filotaikinalla

Tämä piirakka on nopea valmistaa, sillä sen pohja valmistetaan valmiista filotaikinalevyistä ja se on todella lehtevä. Jokainen taikinakerros on paperin ohut, joten ne yhdessä muodostavat lehtevän kokonaisuuden. Tuohon lehtevään pohjaan on yhdistetty herkullinen mangosta ja tuorejuustosta tehty täyte.


Passionhedelmäpiirakka tuorejuustotäytteellä

Herkullinen juustokakku passionkiilteellä

Tämä juustokakku on yhdistelmä mehevää suklaapohjaa, maukasta juustokakkutäytettä ja makean kirpeää passionhedelmäkiillettä. Kokeile tätä reseptiä pääsiäisen kahvipöydän herkuksi.


Hedelmärahka jälkiruokakulhoissa

Helppo hedelmärahka pääsiäispöytään

Tämä helppo hedelmärahka valmistuu nopeasti ja sen voi kasata vaikka tällaisiksi juustokakkua muistuttaviksi jälkiruoka-annoksiksi. Kuitenkin tuorejuuston sijaan tässä on käytetty ehkä hieman tutumpaa maitorahkaa. Katso tämä helppo resepti täältä.


Herkullinen mignon-munakakku

Herkullinen Mignon-kakku

Tämä mignon-kakku edustaa pääsiäisen suklaista makumaailmaa. Täyte valmistetaan muun muassa Fazerin Mignon-munista, jotka ovat todella täyteläisiä suklaamunia – tai siis tuo Mignon-muna on oikeasti mantelipähkinänougatmassaa.


Pääsiäisen Kinder-piirakka

Kolmen suklaan pääsiäispiirakka

Tämä jo ehkä hieman klassinenkin pääsiäispiirakka maistuu varmasti Kinder-munien suklaasta pitäville herkkusuille. Tässä nimittäin yhdistyy näistä munista tuttu suklaayhdistelmä – maitosuklaa ja valkosuklaa. Pohjassa on lisäksi käytetty vielä tummaa suklaata, joten kolmella suklaalla ei voi mennä pieleen. Kurkkaa resepti täältä.

Tätä alla olevaa herkkua en voinut millään jättää tästä listauksesta pois, joten lue alta vielä yksi resepti…


Mignon-muna mousse pääsiäisen jälkiruoka

Mignon-munamousse

Tämä herkullinen jälkiruoka valmistuu nopeasti ja helposti. Reseptin ohesta löydät kaksi eri versiota tämän jälkiruoan valmistamiseen. Tarjoile tämä herkku vaikka pääsiäisruoan jälkiruokana.


Jos kaipaat vielä enemmän reseptejä ja inspiraatiota pääsiäiseen, niin kurkkaa täältä kaikki pääisiäiseen sopivat reseptit!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Close
Pullahiiri © Copyright 2020. All rights reserved.
Close