Ihanat itsetehdyt vaniljakastikkeet

Ihanat itsetehdyt vaniljakastikkeet

Ihanat itsetehdyt vaniljakastikkeet valmistuvat yksinkertaisista raaka-aineista ja hyvin helposti. Vaniljakastikkeet maistuvat varsinkin näin syksyn marja- ja hedelmäsadosta tehtyjen piirakoiden kanssa.

Vaniljakastikkeiden valmistamiseen voit käyttää kermaa tai maitoa. Vaniljaisen maun saat kastikkeeseen vaniljatangosta tai vaniljatahnasta. Voit käyttää myös vaniljasokeria, mutta sen maku ei ole yhtä voimakasta kuin vaniljatankoa tai -tahnaa käytettäessä. Kastikkeen koostumusta voit säädellä nesteen määrää säätämällä.

Keräsin tähän alle kolme blogista löytyvää ihanan makuista vaniljakastikereseptiä, jotta voit valmistaa itse vaniljakastikkeen seuraavan makean piirakan kanssa herkuteltavaksi.

Täyteläinen vaniljakastike

Täyteläinen  vaniljakastike

Tämän herkullisen vaniljakastikeen voit valmistaa käyttämällä vaniljatahnaa tai vaniljatankoa. Vaniljakastike valmistetaan periaatteessa samoista raaka-aineista kuin vaniljajäätelökin. Löydät reseptin vaniljakastikkeeseen täältä.

Herkullinen vaniljakastike

Herkullinen vaniljakastike

Tämä herkullinen vaniljakastike on tehty maitoon, joten tämä on hieman kevyempi versio, mutta oikein maukas. Kurkkaa tarkempi resepti täältä.

Vaniljakastike aidosta vaniljatangosta

Paksu vaniljakastike

Tämä herkullinen vaniljakastike saa makunsa vaniljatangosta. Sen koostumus on ihanan paksua ja maukasta. Voit itse määrittää vaniljakastikkeen makeuden sokerin määrää vaihtelemalla. Katso resepti täältä.

Katso alta vielä muutaman makean piirakan reseptit, jotka maistuvat erinomaisesti vaniljakastikkeen kanssa.

Kurkkaa myös nämä piirakkareseptit:

Raparperikeikauskakku ja vaniljakastike
Maukas omenapiirakka
Yhden kulhon mansikka-raparperipiirakka murulla

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Close
Pullahiiri © Copyright 2020. All rights reserved.
Close